Leden in de media

Binnen het Patisserie College, Het Gilde van de Betere Banketbakkers, zijn zo’n honderd zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over ons hele land waarborgen zij de kwaliteit in banket en bakken een aantal van hen ook topkwaliteit brood. De banketbakkers die aangesloten zijn bij het Patisserie College geven graag een kijkje achter de schermen, zodat we van elkaar kunnen leren. Ze laten graag zien dat zij met veel passie en liefde voor het vak de lekkerste creaties bakken en ze stellen zich graag aan u voor!

Bekijk hier


5 December | BinnensteBuiten | Banketbakkerij Chocolaterie Blommestein

Het heerlijke avondje is gekomen. Sinterklaas kan elk moment op de stoep staan, met een zak vol cadeaus én een zak vol lekkers. Vooral marsepein is één van de favorieten van Ramon Brugman. En daarom gaat onze chef-kok langs bij de Amsterdamse banketbakker Ronald de Kuiper, waar hij zelf marsepein gaat maken.

23 November | BinnensteBuiten | Banketbakkerij Lentz
Culinair expert Alain Caron gaat op bezoek bij patissier André Denecke in Rijswijk. Hij ontdekt hoe slagroomtruffels worden gemaakt.