Huisstijl

Voorwaarden Studio Voorhuis

Alle ontwerpen die Studio Voorhuis maakt voor onze vereniging zijn exclusief voor alle leden van het Patisserie College. De jaarcampagne d.w.z. de posters van het jaarpakket kunnen op allerlei wijze gebruikt worden.Vanuit het jaarpakket worden ook advertenties gemaakt die de leden in alle media kunnen plaatsen.

Toch zijn er een aantal spelregels.
Alle ontwerpen van ons worden als PDF aangeboden. Het is niet de bedoeling dat drukkers en anderen dit gaan veranderen, Ingesloten in de PDF zitten ook foto’s, letterfonts en illustraties waarvan de rechten aan derden toebehoren. Het gebruik hiervan is vastgelegd in licenties of copyright voorwaarden.

Fonts

Wij kunnen geen letterfonts los versturen omdat je een licentie per gebruiker (ontwerpbureau) koopt en die niet mag doorverkopen of doorgeven aan anderen.

Foto’s

Foto’s van het pakket worden met het pakket meegestuurd op een cd. De leden kunnen deze foto’s gebruiken om zelf advertenties/ posters o.i.d. te maken of op beeldscherm of website zetten.Foto’s van modellen (personen) zitten echter restricties op; gebruik hiervan in overleg.

Illustraties

De illustraties voor de verpakkingen zijn uitsluitend voor de verpakkingen gemaakt. Daarop is de fee die hiervoor is betaald ook gebaseerd. Als wij toch besluiten de illustraties voor andere doeleinden te gebruiken melden wij dit bij de rechthebbende spreken hiervoor een extra fee voor af.